Returnering, Ombytning & Restitutioner


Returnering

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt en returseddel. Den skal nøje udfyldes og derved kan vi hurtigt ekspedere din returordre.

Varer kan kun returneres i original emballage, ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

Ved returnering skal du medsende vedlagte returskema , og når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil pengene blive indsat på din konto.

Vi modtager i øjeblikket mange bestillinger og returneringer på vores lager. Det betyder at det kan tage lidt længere tid, før vi får registreret din returforsendelse. Vi beder dig derfor om at have lidt ekstra tålmodighed, og venter et par dage mere.

Bemærk venligst at et returlabel kun kan sendes til den person, der har lagt ordren. Det er gratis at returnere varer til os, og du har 100 dages fuld returret.

Du kan returnere en ubrugt vare du har købt den helt gratis. vandreskosalomon er lig med en unik service. Er du ikke tilfreds med en vare, kan du kvit og frit returnere den.

Vær opmærksom på, at du kan returnere en vare inden og at vi kun tager imod ubrugte varer. Vi anbefaler derfor, at f.eks. sko prøves på et blødt underlag (f.eks. et tæppe). Vi vil også gøre opmærksom på, at anbragte etiketter ikke må fjernes og at varerne ikke må være beskidte.

Ombytning

Du kan indenfor perioden på 14 dage ombytte din vare(r) til en anden størrelse fragtfrit. Benyt det vedlagte returlabel og gør det klart på returskemaet, som kommer med din ordre, at varen skal ombyttes. Afmærk ombytning og skriv hvilken størrelse, du gerne vil have retur. Tjek gerne selv op på, om varen er på lager i den størrelse, du gerne vil have retur. Varer ombyttes maks 2 dage efter modtagelse hos Munk Store.

Bemærk venligst at et returlabel kun kan sendes til den person, der har lagt ordren. Hvis du ønsker at returnere en julegave, bedes du venligst kontakte gavegiveren.
Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse, så returnerer du varen og går ind på zalando.dk og lægger en ny bestilling. Det kan du gøre med det samme og samtidig sikre dig, at den ønskede størrelse ikke er udsolgt.

Vi refunderer købsbeløbet for den returnerede vare, så snart vi modtager den på vores lager. En returnering tager normalt mellem 7-10 hverdage


restitutioner

Hvis du vil have en refusion, vil disse blive oplyst til den oprindelige købspris (ekskl. Indledende leveringsgebyr) og lavet til din oprindelige betalingsmetode.

I sjældne tilfælde kan nogle restitutioner tage længere tid end forventet at behandle, men alle restitutioner vil blive behandlet inden for 30 arbejdsdage. Når din ordre er blevet refunderet, modtager du besked via e-mail.