HVEM ER VI?
Velkommen til vandreskosalomon.dk. Vi er vilde med både high street og high end – og vi elsker at samle det hele et og samme sted. Vi har Europas største online udvalg af accessories og sko fra populære Salomon.

MODE ONLINE - NO COMPROMISE
Vi er stolte af at kunne præsentere største udvalg af sko og accessories online. Shop high street og high end fra over 1.500 af vores yndlingsmærker til mænd og kvinder samt alle tænkelige anledninger.

Vi tror på, at online shopping skal være trygt og sikkert for alle.Skab din perfekte online garderobe, klar til at dykke ned i og ud af, når du har lyst! Du skal blot vælge og vrage mellem dine foretrukne brands og styles, og vi vise dig de mest populære styles og nyheder.

VANDRESKOSALOMON VISION
vandreskosalomon.dk vil styrker forbrugerens beslutningsgrundlag før de køber produkter online. I dag er det meget tidskærvende for forbrugeren at skabe sig et overblik over vareudbud og priser.

Med vandreskosalomon.dk skabes let et overblik på en bred vifte af produkter. Ydermere kan forbrugerne på Salomon læse bruger og expertanmeldelser, detaljeret produkt- og prisinformation.

På denne måde styrkes forbrugerens beslutningsgrundlag således at denne vælge netop det produkt som bedst passer til behov og pengepungen. vandreskosalomon.dk mål er at liste priser fra så mange forhandlere som muligt, men vi kan selvfølgelig aldrig garantere at alle priser er listet.